Cum să ai un păr frumos și mătăsos ca al lui Blake Lively

 Cristescu Catalina
.

Pentru ce o invidiem pe Blake Lively? Pentru zâmbetul seducător, trupul de zeiță, părul blond fabulos sau pentru că este soția lui Ryan Reynolds? Lista este lungă, dar dacă folosești acest produs și tu te vei simți ca pe covorul roșu.

Încă de la aparițiile în serialul Gossip Girl, era evident că Blake Lively va deveni un fashion&beauty icon. Iar părul lung, blond, purtat ușor neglijent (efect atent studiat) este una dintre trăsăturile sale definitorii.

Citește și:

Secretele părului strălucitor al lui Kim Kardashian – la ce trucuri apelează vedeta

Cum reușește Carmen Brumă să aibă un păr îngrijit? Iată ce să (nu) faci pentru a avea un păr sănătos în această vară!

Dar, indiferent cum este coafat, părul nu va arăta niciodată bine dacă nu este sănătos. Așadar, ocazional renunță la uscătorul de păr și lasă părul să se usuce natural.

Înainte de a-l întinde cu placa sau de a-l face bucle cu bigudiuri calde aplică un ser pentru protecție termică, util inclusiv înainte de uscarea cu feonul.

Nu-ți pieptăna niciodată părul când este ud, doar uscat folosind un pieptene cu dinții rari, și după duș nu-l freca energic cu prosopul. Mișcarea de fricțiune va agresa părul care se va rupe extrem de ușor.

În afară de aceste reguli simple, care îți vor ajuta semnificativ podoaba capilară, folosește și un produs cu efect de reparare.

Batiste Hydrating Oil Mist este un ulei care te ajută să-ți descurci mai ușor părul, îl îngrijește și-i reduce ruperea cu până la 50%.

Formula sa extrem de ușoară, cu uleiuri de Inchi și Abyssian, nu încarcă părul, îl revitalizează și îl hidratează, astfel încât firele deteriorate sunt reparate iar cele rebele netezite.

Batiste. Preț special luna august: 14,99 lei, disponibil în farmaciile Sensiblu.

Acest ulei 100% vegan se poate lăsa pe păr peste noapte, ca tratament intens de hrănire (desigur a doua zi de dimineață îți speli părul), se poate aplica numai pe vârfuri pentru a preveni despicarea ori se masează câteva minute pe părul uscat ca tratament înainte de șamponare. Miroase minunat și este indicat pentru părul normal -uscat.

The Body Shop. Preț: 58 lei

 

Fericit că primește îngrijirea de care are atâta nevoie, părul tău va arăta mai strălucitor și mai sănătos. Blake Lively?! Watch out!

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton