Melanie Griffith - răvășitoare la 60 de ani. Cât de bine arată actrița

 Popescu Alexandra
.

Melanie Griffith parcă nu mai îmbătrânește. Actrița a împlint 60 de ani, însă arată ca la 40 și nu se sfiește să poarte în continuare ținute multate pe corp, care să îi pună în valoare silueta.

Mamă a trei copii, Melanie Griffith a aniversat 60 de ani și pentru a-și aduce aminte de acest moment important, și-a dorit să fie sexy și atrăgătoare în pofida vârstei. Actrița a petrecut la restaurantul Craig din Hollywood alături de prieteni, iar printre invitații speciali ai serii s-a numărat și Kris Jenner, cea mai bună prietenă a ei.

Vezi si: Anca Serea isi comenteaza propriile aparitii din Revista Viva!

Melanie Griffith a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția la restaurant într-o rochie roșie, mulată, până la genunchi. Aceasta a purtat o pereche de pantofi roșii, iar părul și l-a prins într-un coc lejer ce îi dădea un aer tineresc. Totuși, trebuie să recunoaștem că și operațiile estetice au ajutat-o, chiar dacă nu sunt cele mai reușite.

Melanie Grifith a fost căsătorită de 3 ori și are câte un copil din fiecare căsnicie. Prima căsnicie a fost cu Don Johnson, care a ținut doar 6 luni, în anul 1976, pentru ca mai apoi, în 1989, să se recăsătorească pentru încă 7 ani. Cei doi au împreună o fată, pe Dakota Johnson (27). Între cele două căsnicii cu Don, Melanie a fost căsătorită cu Steven Bauer, din 1981 până în 1989, cu care are un băiat, Alexander (31). Ultimul și cel mai lung mariaj a fost cu celebrul Antonio Banderas, care a durat 19 ani și s-a sfârșit în anul 2015. Cei doi au împreună o fată, Stella (20).

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton