(P) Cum porți botinele în acest sezon – tips & tricks

 Stamen Diana
.

Cateva variante si trucuri de buna purtare a botinelor in sezonul toamna-iarna 2017-2018.

 

Da, ne plac botine si stim ca si tie, asa ca ne-am gandit sa-ti prezenta cateva modele versatile, pe care le poti mixa cu piesele pe care le ai deja in garderoba. Fie ca vorbim despre botinele cu toc ori cele fara toc, din piele, catifea, cu strasuri ori metalizate, podiumurile sezonului au venit cu suficiente variante dintre care sa le alegi pe cele care respecta cel mai fidel preferintele tale. Avem botine argintii la Loewe, rosii la Dolce & Gabbana si Fenty Puma x Rihanna ori Givency, albe la Derek Lam. Tinand cont de tendintele acestui sezon, am facut o selectie de cinci modele care te vor ajuta sa-ti compui outfituri surprinzatoare.

 

Piele lacuita

 

Botinele din piele lacuita au puterea sa-ti transforme un outfit intr-unul cool numaidecat. Poata-le cu o fusta neagra cu print floral si o maleta daca iti doresti un look feminin si stylish.

 

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

 

Catifea

 

Poarta aceste botine la o tinuta all velvet sau integreaza-le intr-un mix casual, cu jeansi cu talie inalta si un pulover supradimensionat.

 

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

 

Kitten heel

 

Aceste botine merg de minune cu rochiile mini, cu umeri supradimensionati, pe care le ai in garderoba, ori cu camasi cu umeri bufanti si pantaloni tigareta.

 

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Casual

 

Botinele tale de zi cu zi. Integreaza-le in tinute casual, dar nu te feri de ele nici in cazul outfiturilor pentru birou. Poarta aceste botine cu jeansi, pantaloni din stofa groasa si pulovere colorate.

 

Shop now: departmentstore.ro, 529,9 lei

 

Metalizat

 

Poti da stralucire outfiturilor tale de zi cu aceste botine. Integreaza-le in tinute casual, cu jeansi si un pulover supradimensionat a la Balenciaga, ori poarta-le asa cum le propune Chanel pentru acest sezon.

 

Shop now: departmentstore.ro, 699,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton