Alexandru Arșinel, îngenuncheat de moartea Cristinei Stamate la câteva ore după înmormântarea Stelei Popescu

 Pirvu Cristina
.

Cristina Stamate a murit în această dimineață, la câteva ore de la îngroparea în cimitirul Cernica a Stelei Popescu. Alexandru Arșinel este în stare de șoc! Iată ce declarații emoționante a făcut!

Cristina Stamate a murit pe 27 noiembrie după ce a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, săptămâna trecută, joi, chiar în ziua în care colega ei , actrița Stela Popescu, a murit.

Alexandru Arșinel, dărâmat de moartea Cristinei Stamate 

„Nu știu cum s-a întâmplat să îi ia puterile. Nu se mai putea mișca. Suferea enorm de mult. Ieșise de mai mult timp la pensie. (…) Pe scenă când intra era o adevărată explozie. (…) M-am săturat și vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm. Cristina a fost o mare actriță, am realizat împreună un musical de mare succes.', a declarat actorul Alexandru Arșinel, pentru Antena 3.

Moartea Cristinei Stamate vine ca un adevărat fulger. A murit chiar la câteva ore după ce Stela Popescu a fost înmormântată.

Cristina Stamate, părăsită de familie?

Se pare că ultimele clipe din viață, actrița Cristina Stamate le-a petrecut singură. Apropiații știau că mai are un frate însă se pare că el este de negăsit. Cu toate acestea, prietenii încearcă să respecte toate tradițiile în astfel de momente.

„Doresc foarte mult să o expunem la teatru. În aceste momente nu reușim să dăm de familia ei. Știm că avea un frate în Israel, dar a murit. Era singură pe lume”, a mai mărturisit Arșinel.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton