Cremă pentru picioare obosite - simplu de realizat, la tine în bucătărie!

.

Fiecare femeie a simțit la un moment dat senzația de picioare obosite. Mai ales dacă stai mult pe tocuri sau ai zilnic de făcut drumuri nenumărate. Prepară-ți singură această cremă, e foarte eficientă.

Câteodată nu-ți mai simți picioarele de durere sau ai impresia că sunt atât de grele încât nici nu-ți mai vine să te ridici de pe scaun.

Fă-ți singură această cremă! E foarte bună pentru picioare, călcâie, și are termen de expirare 3 luni, doar să fii atentă să o ții permanent în frigider.

Citește și:

Cum scapi de mătreață cu o pastilă pe care toată lumea o are acasă

Spray de față pentru pielea care se înroșește. Se prepară acasă din 2 ingrediente

De ce ai nevoie: un sfert de cană de ulei de avocado, un sfert de cană de ulei de magneziu, trei sferturi de cană de unt de cacao și 30 de picături de ulei de ylang ylang.

Pune untul de cacao într-un vas, apoi într-o oală cu apă și lasă-l să se topească la foc mic. După ce s-a topit, ia recipientul de pe aragaz și lasă untul de cacao să se răcească la temperatura camerei.

Când are o consistență mai solidă adaugă restul de ingrediente și amestecă-le cu ajutorul unui mixer sau unui tel.

Mai eficient este totuși mixerul pentru că omogenizează mai bine și mai rapid compoziția.

Când ai terminat și această etapă mută crema astfel obținută într-un borcan de sticlă, cu capac.

Uleiul esențial de ylag ylang te va relaxa, cel de magneziu acționează direct asupra mușchilor, în timp ce uleiul de avocado și untul de cacao hidreatază intens pielea și o lasă catifelată la atingere.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton