Fata cea mare a lui Liviu Vârciu este geloasă pe sora mai mică: ”Sunteți doi puiuți acum”

 Stamen Diana
.

Liviu Vârciu este tată de fete, iar diferența de vârstă între cele două fiice este destul de mare. Fata cea mare a carismaticului actor este geloasă pe sora ei mai mică. Liviu Vârciu se bucură foarte mult atunci când își vede fetele și când își petrece timpul alături de ele.

Liviu Vârciu are două fete, Carmina din relația cu Ami Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Fata cea mare a vedetei locuiește împreună cu mama sa în Arad, iar când are timp liber vine în București la tatăl ei. Liviu Vârciu ne-a dezvăluit că fiica lui, Carmina, este puțin geloasă pe sora mai mică, însă o iubește foarte mult și se interesează tot timpul de ea.

'E normal să fie gelozia asta, dar totodată e și o schimbare față de mine, pentru că o văd că se și bucură când întreabă ce face sora mea. Eu mă bucur când aud treaba asta. E frumos când te întreabă ce face sora mea, e bine sora ta. O văd că e geloasă și că atunci când o iau în brațe vine și ea și mă ia în brațe. Când pun mâna pe Anastasia, Carmina vine imediat și zice tati știi… O văd și simt treaba asta. E normal până la urmă să fie gelozia asta, pentru că nu ești numai tu puiul meu, a mai venit un pui. Acum sunteți doi puiuți. O iubește și văd treaba asta', a declarat Liviu Vârciu.

Carmina și Anastasia

Carmina și Anastasia

Citește și: Liviu Vârciu și fata sa de 16 ani și-au făcut tatuaj. Cum a reacționat mama Carminei: 'Eu pe jumătatea mea de copil am decis'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton