Coafură cu mai mult volum? Folosește produsele potrivite!

 Cristescu Catalina
.

Faci mari eforturi să ai un păr cu volum pe parcursul întregii zile? Pe timp de iarnă, situația se complică și mai mult, întrucât purtăm glugi, căciuli, iar aceastea alături de umezeala din aer dăunează coafurii. Un motiv în plus să folosești produse de styling pentru volum!

[gallery ids="2415231,2415232,2415233,2415234,2415236,2415237,2415238,2415240"]

Desigur există și anumite trucuri de uscare a părului care oferă automat mai mult volum. În primul rând ține capul în jos atunci când îți usuci părul, adaugă volum, dar ai grijă să nu îți încurci părul.

Citește și:

Arăți obosită? Cu produsele potrivite ai oricând un look fresh

4 motive să folosești șampon uscat

Sau folosește o perie rotundă mare, ține capul într-o parte și coafează-te șuviță cu șuviță. Pe parcursul zilei, cu ajutorul degetelor, poți schimba cărarea de pe stânga pe dreapta, sau invers, fără să intervii cu pieptănul sau peria. Adaugi volum și o notă rebelă încântătoare.

Când aplici produsele de stilizare pulverizează-le de jos în sus, de sub șuvițe, nu invers, pentru a potența efectul de volum.

Nu neglija nici ideea unei noi tunsori! Părul lung și greu evident că își pierde din volum, pe când o tunsoare în scări, până la nivelul umerilor sau chiar și mai scurtă, va păstra mai bine volumul timp îndelungat.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton