Giani Kiriţă, concurent în show-ul "Exatlon", duce dorul celor dragi! "O să-mi lipsească!"

 Pirvu Cristina
.

Giani Kiriţă, unul dintre concurenții care întregește echipa Faimosilor', de la Exatlon, reality-ul  difuzat de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D, duce dorul tabieturilor de acasă. 

Giani, care se poate laudă cu un bogat palmares sportiv, el având peste 15 ani de carieră în domeniul sportului rege, a făcut o mărturisire șocantă, chiar înainte de plecarea în îndepărtată Republica Dominicană, locul desfășurării concursului.

Vedetă, în vârstă de 40 de ani, a recunoscut că cel mai mult îi vor lipsi copiii, prietenii dar și tabieturile.

Giani Kiriţă, concurent în show-ul „Exatlon”, duce dorul celor dragi

În primul rând îmi va fi dor de copii mei (n.r. Roxana, 17 ani și Marco, 14 ani)! Îmi va fi dor de toată lumea! (…) O să-mi lipsească confortul de acasă! Eu am tabieturile mele, cafeluță, trabucul. Îmi vor lipsi foarte multe, din viață de zi cu zi. Dacă aș fi putut mi-aș fi umplut bagajul cu trabucuri și cafea … .' a recunoscut fostul fotbalist.

Filmat în îndepărtată Republica Dominicană, reality-ul Exatlon poate fi urmărit de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Competiția le va pune la încercare slăbiciunile celor 20 de concurenți, împărțiți în două echipe, Faimoșii' vs. Războinicii', totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro.

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton