Ciocolata & Caramel

 Revista VIVA
.

Ciocolata & Caramel

Ciocolata & Caramel

Adevarati magicieni ai look-ului perfect, fondul de ten si cremele colorante din noua generatie se adapteaza tuturor tipurilor de piele, in orice situatie.

Epoca fondului de ten lipicios si incomod a luat sfarsit. In prezent, producatorii de cosmetice se intrec in formule ingenioase care garanteaza un ten cu 0 defecte, 100% natural.

Crema coloranta: Cu efect de acoperire mai mic decat al fondului de ten, este ca un voal foarte natural si transparent ce lumineaza tenul si ascunde micile imperfectiuni ale pielii. Mai mult decat un simplu fard, cremele colorante au si efectul unui produs de ingrijire care elimina necesitatea folosirii unei creme de zi (cu exceptia cazului in care aveti o piele foarte uscata).

Incercati, de exemplu, Tinted Moisturizing Care de la Nivea Visage imbogatita cu Hidramina si Vitamine.

Fondul de ten: Indispensabil inainte de aplicarea celorlalte produse de make-up, are o putere mult mai mare de acoperire decat crema coloranta, reusind sa camufleze toate imperfectunile.

Fluide, cremoase, compacte, stick, cu efect mat sau satinat, ultimele fonduri de ten sunt si campionii anti-imbatranirii. Cele fluide si cele cremoase sunt lejere si confortabile.

Incercati Perfect Touch de la Yves Saint Laurent, Visions de la Oriflame, Light On de la Deborah, Anti Stres & Lift de la Astor, Shimmer Swirls de la Avon, Teint Innocence de la Chanel sau Age Renew de la Max Factor.

Cele compacte sau stick-urile sunt cele mai practice, ideale pentru retusurile urgente, de exemplu Magie Matte Lancôme sau Age Defining Revlon.

De Luana Pesa; Fotograf: Sebastian Enache.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton