Cina de Anul Nou? Savurăm o bere alături de prieteni.

 Florentina Liutic
.

Cina de Anul Nou reprezintă o provocare pentru orice gospodină pricepută. De la surprizele culinare, la modul în care este așezată masa, totul trebuie să fie impecabil iar toți musafirii trebuie să plece acasă cât mai fericiți.

 

bere-revelion1

Te-ai hotărât deja ce vrei să gătești pentru musafirii tăi? Ai făcut lista de cumpărături pentru ultima cină din 2014? Atunci nu trebuie să îți mai faci prea multe griji: ai totul aproape rezolvat.

 

Însă, oricât de apetisantă și reușită este masa pe care o pregătești pentru Revelion, musafirii se vor simți cu adevărat mulțumiți dacă alegi cu grijă băuturile care să însoțească preparatele de soi.

 

Poveștile curg cel mai bine între prieteni atunci când aceștia au o bere pe masă, așa că, deși poate părea neașteptat, poți să îi servești pe prietenii tăi cu o bere în noaptea dintre ani.

 

Berea se potrivește de minune cu foarte multe feluri de mâncare pe care românii le pregătesc pentru cina de Revelion, iar exemplele sunt din cele mai diverse.

  • Salata de beouf și ouăle umplute se regăsesc pe lista antreurilor tale? Trebuie să știi că berea se potrivește foarte bine cu preparatele cu textură cremoasă sau care au ouă în compoziție, pentru că reușește să scoată foarte bine în evidență gustul produselor

Vezi rețeta perfectă de oua umplute cu pateu!

  • Dacă îți vei desfăta musafirii cu pește la ultima cină a anului, trebuie să știi că berea pronuțat – amăruie este cea mai bună alegere dacă peștele este sărat sau afumat. Dacă totuși vei găti pește, trebuie să știi că acesta merge cel mai bine cu berile mai ușoare, mai puțin amărui

 

Continuarea AICI

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton