Ce tip de șampon să folosești în funcție de anotimp

.

Șamponul este primul pas în ritualul de îngrijire capilară, însă trebuie ales în funcție de structura și nevoile părului tău. Iată ce șampon să folosești în funcție de anotimp.

[gallery ids="2434497,2434499,2434500,2434501,2434502"]

Ai auzit teoria asta atât pentru creme, cât și pentru șampoane sau tratamente pentru păr. Folclorul urban al frumuseții spune că periodic trebuie să schimbi produsele, întrucât pielea și părul se vor obișnui cu ele, și în final nu mai au rezultat.

În realitate nu este absolut nicio bază pentru acest mit. De ce să renunți la un produs care chiar are rezultate? Să alegi un produs în funcție de nevoile zonei destinate este cu totul altă discuție.

Citește și:

Greșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsit

7 coafuri care te fac să arăți mai bătrână

În funcție de anotimp și părul are nevoi specifice. În timpul sezonului cald un șampon pentru volum va oferi părului tău mai multă libertate de mișcare, evident volum, elasticitate, va fi mai dens, plin, corpolent.

Ceea ce ai nevoie pentru că primăvara și vara ai tendința de a lăsa mai mult părul desfăcut, de a-l coafa mai des. Lucru care nu se întâmplă neapărat și în sezonul rece când ne ascundem părul sub glugi sau căciuli.

Tot iarna părul devine mai uscat și, da, e posibil să ai nevoie de un șampon nutritiv, hidratant, ceea ce poate impune schimbarea șamponului tău obișnuit sau folosit vara.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton