Ce să nu faci niciodată când te dai cu mascara

 Cristescu Catalina
.

Nu poți să trăiești fără mascara? Nici noi! Chiar dacă nu ai deloc machiaj pe față, câteva tușe de mascara îți schimbă complet look-ul. Uite de ce reguli e bine să ții cont.

[gallery ids="2410978,2410977,2410976,2410975,2410974,2410973,2410972"]

În primul rând, atunci când aplici mascara, genele trebuie să fie curate, fără nicio urmă de grăsime. Pentru o mai bună aderență a produsului îmbracă genele într-un strat fin de pudră.

Citește și:

Îngrijirea de noapte – gestul care întârzie îmbătrânirea

Get the look Cara Delevigne: machiaj de zi, potrivit și la birou

Dacă periuța nu este suficient de încărcată, evită să bagi și să scoți în mod repetat periuța în tub, pentru că în felul acesta introduci aer, ceea ce duce uscarea mult mai rapidă a rimelului.

Recomandat este să răsucești periuța în interiorul tubului până când scoți cantitatea de produs de care ai nevoie.

Dacă pe periuță este un surplus de substanță, nu șterge peria de marginea tubului. Dacă faci asta, mascara nu se va mai închide corect, aerul pătrunde și din nou se usucă. E bine să ai la îndemână un șervețel fin și să ștergi pe el periuța.

Dacă folosești un cleștișor pentru volum, ondularea genelor se face aunci când acestea sunt curate, fără nicio urmă de rimel, altfel se pot rupe extrem de ușor.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton