Carmen Negoiță a început programul de slăbit! Iată 10 reguli pe care le urmează!

 Ioana Motoc
.

După ce a constatat că s-a îngrășat 5 kilograme din pricina programului încărcat din ultimele luni și a alimentației dezechilibrate, cunoscutul fashion blogger Carmen Negoiță a început un program intens prin care își propune să ajungă în scurt timp la silueta inițială.

 

Carmen menționează pe blogul său care sunt cele zece reguli pe care le urmează în prezent.

 

1. Aproximativ 1 litru de lichide dimineața înainte de micul dejun. Un pahar de apă călduță cu lămâie, ceaiuri și apă plată la temperatura camerei pentru pregătirea digestiei și curățarea organismului. 3 litri de lichide până la sfârșitul zilei.

 

2. Minimum 2 antrenamente cardio pe săptămână, pe bandă sau în aer liber.

 

3. 2 sedințe de EMS training/săptămână.

 

4. 2 ședințe de masaj de tonifiere și drenaj/săptămână. Ajută foarte mult la detensionarea mușchilor, elasticitatea pielii și eliminarea toxinelor.

 

5. Înainte de fiecare antrenament, folosirea cremelor cu efect termic pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, fese, picioare și brațe), care sunt ajutate să pătrundă mai bine în piele cu ajutorul unei pompe vacuum. În timpul exercițiilor fizice, circulația este mai intensă în zonele respective și ajută la diminuarea țesutului adipos. Tocmai din acest motiv este bine să se facă mai întâi exerciții de forță și să se încălzească anumite zone, dupa care se continuă cu exerciții cardio.

 

Celelalte 5 reguli sunt dezvăluite pe blogul său, www.carmennegoita.com.

 

Carmen Negoiță s-a îngrășat 5 kilograme în ultimele luni din pricina programului haotic și a regimului alimentar dezordonat.

 

Fashion blogger-ul își asumă greșelile făcute și spune că a venit timpul să lupte pentru a reveni la silueta de anul trecut, în special acum că se pregătește pentru participarea la o nouă ediție a London Fashion Week.

 

Carmen susține că stratul nedorit de grăsime de pe abdomen a apărut din cauza faptului că, fiind mai mult plecată în București în ultimile luni, nu a mai ținut cont de alimentația sănătoasă, nu a făcut sport și a fost mai tot timpul stresată, astfel că a exagerat și cu consumul dulciurilor.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton