Blake Lively – O mămică stylish. În 3 ţinute perfecte la New York

 Florentina Liutic
.

Mamă a unei fetiţe şi însărcinată cu cel de-al doilea copil, Blake Lively este una dintre cele mai stylish vedete.

 

Actriţa a dovedit acest lucru la New York, unde a fost surprinsă purtând 3 ţinute perfecte, care i-au scos în evidenţă burtica.

 

Prima dată, Blake a fost surprinsă  văzută o rochie albastră, cu umeri căzuţi, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc. Astfel îmbrăcată ea a luat masa împreună cu soţul şau, actorul Ryan Reynolds, despre care a vorbit recent într-un interviu pentru revista „Marie Claire'. „Am ştiut că va fi cel mai bun prieten al meu pe viaţă. A fost cel mai important lucru pentru mine. Nu am trăit niciodată o prietenie atât de puternică.'

 

Actriţa şi-a continuat seria apariţiilor stylish cu o rochie scurtă, care i-a pus în evidenţă picioarele lungi. Încălţată cu o pereche de sandale cu tocuri foarte înalte, Blake a apărut aşa în emisiunea „Today' pentru a-şi promova cel mai recent film, „The Shallows'.

 

O rochie lungă galbenă, extrem de vaporoasă este cea de-a 3-a piesă vestimentara cu care Blake a impresionat încă o dată.

 

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton