Acoperă-ți cearcănele ca un make-up artist profesionist

 Cristescu Catalina
.

Cearcănele îți dau bătăi de cap? Nu poți să ieși din casă fără concealer? El ajută, însă nu e suficient. Pune în practică această tehnică, ai nevoie de 3 produse și minim de îndemânare. 

[gallery ids="2420923,2420925,2420927,2420928,2420929"]

Întâi, cu vârful degetelor, aplică sub ochi un primer. Este necesar să aiba finish mat și să fie hidratant. Ține cont de asta, întrucât pielea din jurul ochilor este foarte subțire, are nevoie de hidratare sporită, dar nu e bine nici să lucească ori să aibă irizații sidefate.

Cum repari machiajul când te-ai murdărit de mascara

Trucul ce-ți transformă rimelul uzat într-unul nou

Apoi, tot cu ajutorul degetelor ori cu un burete special, aplică concealer-ul ce trebuie să fie cu o nuanță mai deschis decât fondul de ten, tocmai pentru a-i conferi luminozitate zonei respective.

Ultimul pas este reprezentat de pudră, ce poate fi pulbere sau compactă, dar de preferat translucidă pentru că pudra ta obișnuită sigur se potrivește cu nuanța fondului de ten, deci e mai închisă.

O pudră translucidă e mai practică, nu ești condiționată de culoare și e ideală atât pentru zona de contur a ochilor cât și pentru toată fața.

Pudra o aplici sub ochi cu ajutorul unei pensule speciale, foarte moale, cu grijă, fără a încărca pielea de produs. Ultima tușă de lumină este iluminatorul, ce adaugă scânteieri strategice pomeților.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton