Gina Pistol nu se mai ascunde. Vedeta a recunoscut relația cu Smiley: ”Nu mai am gelozii”

 Stamen Diana
.

Gina Pistol nu se mai ascunde. Vedeta a recunoscut că între ea și Smiley este mai mult decât o relație de prietenie. Prezentă într-o emisiune TV, prezentatoarea nu a negat nicio secundă faptul că este într-o relație cu artistul.

Dacă până acum nu scotea nicio vorbă despre speculațiilr apărute în presă, Gina Pistol pare că își asumă relația pe care o are cu artistul. Chiar dacă la începutul relației au fost separați din cauza distanței, Gina fiind plecată cu un proiect TV în Asia, sentimentele lor nu au fost afectate.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a declarat Gina Pistol într-o emisiune TV.

Cei doi au fost împreună în Thailanda

Gina Pistol și Smiley au petrecut clipe de neuitat în Thailanda, acolo unde au fost în vacanță. Prezentatoarea TV a fost alături de acesta și în noaptea de Revelion.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton