Accesorii şi piese vestimentare chic pe care să le cumperi de Black Friday

 Florentina Liutic
.

Black Friday continuă şi astăzi, iar tu trebuie să-ţi completezi garderoba cu cele mai chic accesorii şi piese vestimentare pentru că se apropie luna marilor petrecerilor.

 

Investeşte într-o little black dress  care se potriveşte în orice ocazie sau într-o rochie roşie cambrată, cu decolteu asimetric pe care o poţi purta în ziua de Crăciun.

 

Acum este momentul să îţi cumperi şi un sacou tip bolero, dar şi o pereche de pantaloni eleganţi, cu talie înaltă  . Pentru un look complet, nu rata ocazia de a-ţi achiziţiona şi o cămaşa albă, o piesă extrem de versatilă. O poţi purta atât la serviciu, cât şi după, la un eveniment.

 

Şi cum pantofii sunt slăbiciunea oricărei femei, pe lista ta de shoping se află cu siguranţă cel puţin o pereche. Alege o pereche de pantofi negri cu argintiu , din piele.

 

Nu închide lista de cumparături înainte de a achiziţiona şi câteva accesorii. Ce spui de un colier care inspiră un rafinament desăvârşit? Cu sclipiri calde de chihlimbar, acest colier e perfect pentru o ţinută de seară elegantă. Iar o pereche de cercei lungi sunt oricând o alegere inspirată

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton