5 accesorii pentru o vară retro

 Oana Tonca
.

Poartă ceva vechi și nu vei fi demodată! Stilul retro se tot întoarce nu doar pentru că suntem nostalgici, ci și pentru că are ce să ne ofere.

Când vorbim despre stilul retro, ne gândim la Sophia Loren, Jackie Kennedy sau Françoise Hardy, dar și la Eva Mendes, Ducesa de Cambridge sau Amal Clooney, care nu de puține ori au fost văzute purtând ținute vintage.

De multe ori, este mai simplu (și mai puțin costisitor) să îți construiești un astfel de stil ajutându-te mai degrabă de accesorii, decât de îmbrăcăminte. Câteva piese, cum ar fi rochia petrecută, deux piece-ul din tweed sau pantalonii evazați nu trebuie, desigur, să-ți lipsească din garderobă – dar altfel, e treaba pălăriilor, a eșarfelor și a ochelarilor de soare să te transporte în trecut.

Este vară, așa că de ce nu am începe cu câteva accesorii de sezon?

  1. Pălăriile cu boruri largi

Cel mai reușit model de pălărie, motiv pentru care îl vei găsi cu ușurință în multe magazine. Pentru un aer cu adevărat retro, alege pălăriile în întregime albe sau negre sau pălăriile de paie legate cu o eșarfă colorată.

  1. Ochelarii de soare cu lentile colorate

Nu face din negru singura opțiune: ochelarii retro sunt supradimensionați și pot avea lentilele albastre, bej, arămii sau portocalii, după cum este cazul acestor ochelari de soare Ray Ban.  

  1. Eșarfele din mătase naturală

Eșarfele pătrate, din mătase naturală, legate simplu în jurul gâtului atunci când porți rochii cu bretele, tricouri albe sau cămăși, sunt un accesoriu chic și mereu la modă.

  1. Gențile din paie

Purtate mai ales la plajă, anul acesta au ieșit și pe stradă. Se potrivesc de minune cu jeanșii și cu fustele și rochiile înflorate.

  1. Ceasurile discrete

Ceasurile de mână cu cadrane de mici dimensiuni au fost purtate multă vreme, după care au fost înlocuite pentru încă mult timp de ceasuri mult mai mari, chiar supradimensionate. Dacă ești adepta stilului retro, va trebui să îți schimbi și ceasul și să te întorci la versiunile mai vechi.

Sursa foto articol: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton