Divorț în familia Beckham! Joanne Louise și Kris Donnelly s-au despărțit

 Stamen Diana
.

O despărțire neașteptată a apărut în familia Beckham. Sora mai mică a acestuia și iubitul ei au luat-o pe drumuri separate. Joanne Louise și Kris Donnelly au împreună și o fetiță de doar șase luni.

Lynne Georgina și Joanne Louise sunt cele două surori ale lui David Beckham, iar Joanne Louise este cea mică. Aceasta s-a despărțit de tatăl copilului său Kris Donnelly, un fost star al emisiunii ,,Big Brother'.

Cei doi au anunțat despărțirea, iar motivul se pare că este chiar venirea pe lumea a fetiței lor, Peggy. Joanne Louise și Kris Donnelly au invocat drept motiv că stresul provocat de nopțile nedormite, plânsetele copilului și toate celelalte schimbări cu care au venit la pachet bebelușul nu au făcut decât să amplifice unele dintre problemele care existau deja în căsnicia lor, anunță presa internațională.

Sora lui David Beckham este devastată după această despărțire și a mărturisit că va apela la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste această perioadă foarte grea din viața ei.  Joanne Louise și Kris Donnelly s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani, în emisiunea ,,Big Brother', unde au fost amândoi concurenți.

Joanne Louise și Kris Donnelly

Joanne Louise și Kris Donnelly

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton