SOS riduri și coșuri! 2 greșeli de îngrijire care îți distrug pielea

.

Dacă nu ai grijă de tenul tău asta se vede sub formă de riduri, pete, față căzută. În același timp și dacă exagerezi cu anumite proceduri poți să-ți distrugi pielea. Evită aceste greșeli de îngrijire, adevărate păcate capitale pentru ten.

[gallery ids="2438377,2438378,2438375,2438373,2438372"]

Exfolierea în exces distruge bariera naturală de protecție a pielii, ceea ce lasă tenul mult mai expus la poluarea din atmosferă și infecții. Este foarte important să găsești soluția optimă pentru acest procedeu.

Respectiv, nu freca puternic și folosește un exfoliant cu particule gomante mici, care nu sunt foarte abrazive. Dacă ai tenul uscat și sensibil fă-ți gomaj o dată pe saptămână, pentru tenul normal și mixt este în regulă ca frecvență de două ori pe săptămână, iar tenul gras suportă și trei exfolieri săptămânale.

Citește și:

Dana Rogoz și-a schimbat lookul. Din nou! Ce schimbări curajoase a mai făcut vedeta din 2003 până azi

Greșeala cea mai mare pe care o facem când avem coșuri

Faptul că nu folosești protecție solară te ajută eventual să te bronzezi (sau mai bine zis să te arzi) mai repede, dar costurile asupra pielii sunt imense. Soarele este responsabil în proporție de 90 % pentru modul în care îmbătrânește pielea, și cât de repede.

Soarele distruge colagenul ceea ce duce la apariția ridurilor și lăsarea pielii, stimulează producția de melatonină de unde și petele pigmentare, iar cancerul de piele este evident consecința cea mai serioasă și nefericită asupra pielii.

Dacă ești la plajă reaplică loțiunea sau crema cu SPF minim 30 la fiecare două ore, dar nu uita de SPF în fiecare zi a anului, indiferent că e toamnă, iarnă sau primăvară.

Foto: Hepta/PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton