Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu? Ce a dat-o de gol pe cântăreaţă

 Pirvu Cristina
.

Lora, cerută în căsătorie de Ionuţ Ghenu. Cântăreaţa are foarte multe proiecte, concerte, dar îşi face timp şi pentru viaţa personală, pentru a călători sau a se relaxa. Pare că acum ar avea o supriză pentru toţii fanii săi? Chiar recent artista s-a dat de gol şi noi am obţinut imaginile! 

Aşteptăm de ceva timp să o vedem în rochie de mireasă şi oare ne va face această bucurie anul acesta sau următorul? Lora s-a concertat în ultima perioadă pe cariera sa, a scos melodii inedite care se aud pe toate radiourile sau în cluburile de la mare. O vedem des şi la evenimente mondene, echipa VIVA! a vorbit deseori cu ea şi ne-a povestit trăirile sale.

De data aceasta am fost surprinşi să o vedem într-o poză, la mare, cu zâmbetul până la urechi, fericită şi împlinită. Motivul să fie oare bijuteria pe care o poartă pe inelar? Am observat-o imediat, nu am putut trece cu vederea. Vine acum şi întrebarea. Ionuţ Ghenu a cerut-o în căsătorie pe Lora?

Noi nu ne-am mira deloc. Formează cu cuplu frumos, de ani de zile sunt împreună, se potrivesc şi sunt suflete pereche. Ne-am bucura nespus pentru ei! Căsătoriţi sau nu le stă foarte bine împreună!

Priviţi imaginea cu inelul în galeria foto!

Lora, cerută în căsătorie?Lora, cerută în căsătorie?

Lora, despre operațiile estetice pe care le-a făcut

Lora este una dintre vedetele de la noi care își asumă intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Cântăreața a recunoscut că are o reconstrucție nazală după ce a avut mai multe probleme cu nasul, însă nu are nicio altă operație estetică.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton