2 trucuri pentru un machiaj senzual de zi

 Cristescu Catalina
.

Pentru un machiaj senzual de zi trebuie să țintești naturalețea, iar asta nu necesită foarte multe produse, ci aplicarea lor strategică. Iată ce-ți recomandăm.

[gallery ids="2417678,2417679,2417680,2417681,2417682"]

În primul rând fă un necesar al produselor minim utilizate: mascara pentru volum, tuș, fond de ten, iluminator lichid, blush, gloss deschis la culoare. Acestea reprezintă un basic al machiajului realizat pe fugă, dar care este foaaaarte seducător.

Citește și:

3 lucruri pe care trebuie să le știi când te dai cu ruj

Get the look Kirsten Dunst – machiajul baby face

Dacă ai pleoapa căzută trasează o linie fină de tuș, ascendentă, cam 3/4 din linia genelor, sau te poți opri cu linia aproape de colțul extern al ochiului, fără să-l atingi.

Ori, dacă nu ai această problemă, întâi desenează linia de tuș din colțul extern al ochilor, care este un fel de prelungire scurtă a liniei genelor de pe pleoapa inferioară. După ce ai trasat această codiță, pornești linia de tuș de la jumătatea pleoapei și o unești cu codița desenată inițial. Astfel se creează o senzație subtilă de ochi de pisică.

După ce ai finalizat aplicarea tușului îți încarci genele cu mascara cu volum, numai pe genele superioare. Și asta a fost tot la capitolul ochi!

Pentru ten, pune în palmă câteva picături de iluminator lichid și aplică-l numai pe obraji până la uniformizare. Apoi cu ajutorul unui burețel, prin tapotare, distribuie fondul de ten. Pielea capătă o strălucire delicată, iar aplicarea iluminatorului nu se va face pe frunte, nas, bărbie, tocmai pentru a nu da senzația de piele transpirată.

La final, puțin blush și un gloss deschis la culoare întregesc tabloul acestui look radiant, proaspăt, frumos evidențiat de razele soarelui.

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton