2 trucuri de machiaj pe care le poți face cu fardul de pleoape

 Cristescu Catalina
.

Știm varianta clasică a aplicării fardului de pleoape, însă el poate fi folosit diferit pentru a-i da machiajului mai multă personalitate. Iată două sugestii.

[gallery ids="2413003,2413004,2413005,2413006,2413007,2413013,2413015,2413017"]

Tușul de ochi subliniază privirea, și adaugă un aspect deosebit machiajului, însă liniile perfect conturate și intense de negru se potrivesc mai mult pentru un machiaj de seară

Citește și:

Lifting de sprâncene cu două produse de machiaj. Uită de chirurgul estetician!

Gene mai pline și efect dramatic? Folosește ingenios, și diferit, tușul de pleoape

Pentru machiajul de zi aplică tuș negru, sau maro închis, care îți place mai mult, însă peste el adaugă cu ajutorul pensulei un fard maro cu irizații metalice.

Acesta îndulcește aspectul brut al liniilor de tuș și ascunde imprefecțiunile dacă te-ai grăbit să pleci la birou iar liniile nu sunt atât de drepte cum ți-ai fi dorit.

Pentru cel de-al doilea truc poți folosi atât un fard sidefat pentru pleoape, cât și un fard de obraz strălucitor, sidefat, acela care este ideal pentru machiajul de seară.

Ai aplicat rujul favorit, machiajul pare gata, arăți grozav, dar poți adăuga încă o tușă ce-ți schimbă semnificativ look-ul.

Cu vârful degetului aplică pe mijlocul buzei superioare și inferioare puțin fard sidefat, deschis la culoare și care se potrivește cromatic cu rujul. Practic oferă un efect 3D buzelor, un plus de luminozitate și volum.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton