Wayne Rooney și Coleen Rooney - divorț de 70 de milioane de lire. Ce îl așteaptă pe fostul fotbalist

 Popescu Alexandra
.

După ce a fost arestat pentru că a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice, soția lui Wayne Rooney a anunțat că va lua în considerare divorțul, care l-ar costa pe fostul fotbalist din Anglia 70 de milioane de lire. Coleen Roney este însărcinață cu cel de-al patrulea copil.

Săptămâna trecută, Wayne Rooney a fost oprit de poliție și prins că era băut la volan. Acesta se afla în mașină cu o frumoasă domnișoară de 29 de ani, pe numele ei Laura Simpson, căreia fostul fotbalist îi conducea mașina, un VW Beetle, după o noapte petrecută împreună în Cheshire. Tânara a mărturisit că în acea seară a împărțit „un sărut și o îmbrățișare' cu fostul fotbalist.

Coleen Roney, care de curând a dezvăluit că va fi mamă pentru a patra oară, era în vacanță în Spania cu cei trei copii, Kai, Klay și Kit în momentul în care s-a petrecut incidentul. Ea s-a întors în Marea Britanie și și-a petrecut timpul la părinții ei acasă pentru a se gândi ce va face cu mariajul său de 9 ani cu Wayne.

Coleen Rooney și cei 3 copii

„Ea a petrecut timp cu părinții ei pentru a decide ce va face – dar în acest moment simte că s-a terminat. Lucrurile s-ar putea schimba zilele următoare, dar, având în vedere cum stau acum, ea s-a cam săturat și este terminată. Aceasta a fost ultima picătură și s-a simțit umilită. Plănuiește să plece', a spus pentru The Sun un apropiat al cuplului.

Citește și: Suedia are un nou prinţ. Cum îl cheamă pe al doilea bebeluş al Prinţului Carl Philip şi al Sofiei Hellqvist

Pe de altă parte, Laura Simpson a povestit unui publicații ce s-a întâmplat între ea și Wayne în acea noapte, spunând că fostul fotbalist o întreba de sânii ei înainte de a pleca împreună.

„Am ajuns la bar în jur de ora 10 seara. El m-a prezentat colegului său și după ne-am așezat, am vorbit și am râs. El mereu îmi admira sânii și mă întreba ce dimensiune au. Mă întreba dacă sunt reali și mi-a spus „aș vrea să pun mâna pe ei'. Am râs, el flirtra și nu i-am spus că sânii mei sunt falși. A fost distractiv și am băut mult. Ne-am sărutat, ne-am îmbrățișat – chestii distractive și inofensive. Apoi am plecat', a povestit Laura.

Laura Simpson

Într-un alt interviu pentru The Sun, Laura a susținut că Coleen a sunat-o pentru a vedea ce s-a întâmplat.

„A fost politicoasă.M-a întrebat dacă mașina mea era parcată în fața clubului de noapte. I-am spus ca nu a fost și că era la un prieten acasă și am luat un taxi până acolo. Ea a întrebat „mașina ta nu era afară?'. I-am spus adevărul că nu era și că am plecat împreună cu un taxi să luăm mașina care era parcată la un prieten. I-am cerut scuze și ea a spus „nu are de ce să îți pară rău', a mărturisit Laura.

Ea a mai spus că: „Voiam să îmi petrec noaptea cu el? Da, poate. Nu am discutat despre asta cu adevărat. Voiam doar să fim departe de toți ochii curioși'. Dar a insistat către Coleen că „nimic nu s-a întâmplat'.

Wayne a fost arestat la scurt timp după 2 dimineața, vinerea trecută, și ulterior a fost acuzat că ar fi condus depășind limita de viteză, a confirmat poliția din Chesire.

După un weekend de dezvăluiri, Coleen a scris un mesaj pe social media prin care îi implora pe paparazzi să nu îi mai urmărească pe ea și pe copiii ei.

Înainte de vestea șoc, Coleen anunța fericită cea de-a patra sarcină.

„Atât de fericită… nu am negat niciodată știrile, dar mereu m-am protejat! Ecografiile și toate analizele sunt bune… bebe numărul 4 este pe drum', a scris Coleen Roney pe Twitter.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton