Transformarea majoră a Anei Maria Gheorghe, fostă prezentatoare la Antena 1! Are sau nu operaţii estetice?

 Pirvu Cristina
.

Ana Maria Gheorghe a devenit cunoscută în momentul în care a prezentat rubrica meteo la Observator, la Antena 1. Vedeta a renunţat la televiziune şi se ocupă acum de proiectele şi familia sa. S-a transformat foarte mult, pare că a apelat la ajutorul medicului estetician!

Viaţa Ana Mariei Gheorghe s-a schimbat radical. Vedeta a renunţat la televiziune cu ceva timp în urmă şi acum are o familie frumoasă. Are o fiică care creşte pe zi ce trece şi o poveste frumoasă de iubire.

Ei bine, din punct de vedere fizic, ea nu mai arată aşa cum toată lumea o ştia. Nu mai are părul lung şi parcă nici formele apetisante de altădată. În pozele pe care le publică aproape zilnic în mediul online se pot observa schimbările. Ana Maria Gheorghe s-a tuns foarte scurt şi mai mult decât atât, pare că a ajuns şi pe patul medicului estetician. Este posibil ca aceasta să îşi fi operat nasul şi să îşi fi pronunţat pomeţii.

Transformarea majoră a Anei Maria nu poate să fie decât una în bine, căci schimbările o prind foarte bine, parcă a întinerit.

Ana Maria Gheorghe, prezentatoare la Antena 1

Ana Maria Gheorghe a fost prezentatoare Meteo la Observator Antena 1 şi la Observator Special. Aceasta a lăsat pentru moment cariera în televiziune şi se bucură de familia sa. La sfârşitul anului 2015, ea a devenit mămica unei fetiţe. Margarida a avut la naștere 2,850 kilograme și i-a bucurat enorm pe părinții ei. Ana Maria Gheorghe are o relaţie cu om de afaceri străin pe nume Luis. Vedeta a mai fost căsătorită cu Radu Ioniţă de care a divorţat în 2013.

Ana Maria GhergheAna Maria Gherghe

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton