5 lucruri pe care nu le știai despre Adelina Pestrițu

 Adina Vilcea
.

Extrem de activă în mediul online, s-ar putea crede că  Adelina Pestrițu nu ar avea foarte multe lucruri de ascunsă, însă, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta ne-a dezvăluit cinci lucruri despre ea pe care doar cei foarte apropiați ei le cunosc.

 

1.Nu mănânc niciodată caracatiță. Este singurul preparat în fața căruia nu cedez niciodată, oricâte explicații aș primi.

2. Am fobie de gândaci, șerpi și șobolani. Mă înfioară gândul că ar putea să mă atingă sau și mai rău, să mă muște, așa că stau departe de toate aceste mișcătoare.

3. Mi-e frică să înot în ape foarte adânci. Întotdeauna mă gândesc că ar putea să vină orice mic monstruleț din adâncuri și să mă atace. :))

4. Mi-e teamă de întuneric și de ce se poate afla dincolo de el.

5. Sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă Univers și misterele lui. Încă de la o vârstă frageda am iubit tot ceea ce este încadrat în categoria SF. Mă fascinează să știu ce se află dincolo de unde poate pătrunde omul și știinta, dar și ce se găsește pe alte planete.

Citește și:

Cum sună vocea Shakirei după ce a făcut hemoragie pe corzile vocale! Artista a avut de suferit

Iată ce au răspuns vedetele când le-am întrebat ce ar schimba la aspectul lor

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton