Totul despre Laura Mușuroaea. Vloggerița ne-a răspuns tuturor curiozităților

 Stamen Diana
.

Laura Mușuroaea este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, iar recent aceasta a anunțat că este însărcinată. Bucuria a fost imensă pentru această, iar noi vă putem spune despre ea că este un om foarte sincer. Pentru a vă convinge și pe voi de sinceritatea ei, Laura Mușuroaea ne-a răspuns curiozităților noastre.

1. Laura, ai anuntat recent ca esti insarcinata! Vei avea fetita sau baiat?

Va fi baiat. ☺

2. Cum s-a schimbat activitatea ta ca vlogger de cand esti insarcinata? Postezi mai rar, mai des, in ce masura ti-ai updatat subiectele?

Culmea este că de la începutul anului am fost mult mai activă fatță de anul trecut. Ceea ce mă bucură foarte tare și chiar vreau să mențin ritmul. Am încercat să nu schimb foarte mult subiectele, pentru că până la urmă sunt vlogger de beauty și am vrut să rămân fidelă nișei mele, dar într-adevar, am introdus puțin și subiectul sarcină în clipurile mele.

3. In ce masura iti vei implica copilul dupa nastere, in activitatea ta profesionala? Te vei „rebrandui”?

Cu siguranță va fi implicat în ceea ce fac eu. În primul rând, va apărea pe vlogurile săptămânale, pe Instagram. Eu lucrez de acasă și cel mai probabil va veni cu mine pe la evenimente. Cred că un rebranding va veni de la sine, dar cu siguranță stilul meu nu se va schimba, voi merge în continuare în direcția cool, active mom' care mă reprezintă.

4. Multi dintre influenceri spun ca aceasta meserie te solicita aproape 24 de ore din 24. Cum sta treaba la tine, cat timp dedici job-ului?

Exact la fel. 24 din 24. Sunt zile în care stau să editez clipuri și până la 1-2 noaptea, iar asta pentru că în ziua respectivă am avut prea multe alte lucruri de făcut. Când nu editez sau filmez, caut idei pentru clipuri noi, învăț noi moduri de editare video, citesc despre algoritmi, business etc. Mereu este ceva de făcut.

5. Banuiesc ca rezultatele nu au aparut peste noapte… A fost vreun moment in care ti-ai dorit sa renunti?

Chiar nu au apărut peste noapte, dar o spun cu toată sinceritatea: niciodată nu mi-a trecut prin minte să renunț.

6. Care sunt cele mai grele momente din viata unui influencer? Si cu ce gen de probleme te-ai confruntat tu?

Cred că momentele în care ești judecat după aparențe sau după stereotipuri. Sigur că mi s-a intâmplat să aud remarci de tipul „ce faci tu nu este un job', „ea e cu machiaje, farduri, sigur nu are nimic smart de zis' etc. Mă întristează să văd că judecăm așa de ușor fără să cunoaștem un om și că îl judecăm din prisma propriilor frustrări sau trăiri. Nu am învățat încă să ascultăm cu adevărat oamenii din jurul nostru și cu siguranță din motivul ăsta încă există stereotipuri. Și da, și eu mă trezesc judecând uneori. Cu toții mai avem aici de învățat.

7. Ai parte si de hateri? Daca da, cum gestionezi?

Oricine are parte de hateri. Și într-o corporație ai parte de hateri! Important este să ai încredere în tine. Părerea unui om care nu te cunoaște, care nu este în locul tău nu poate fi mai importantă ca ceea ce simți tu. Și cu siguranță părerea celorlalți nu ne definește.

8. Ai fost vreodata „tepuita”, in meseria asta? Sa nu iei banii pentru un contract sau sa nu primesti decat o parte din suma…

Hmm… din păcate răspunsul este da. Mă întristează lucrul ăsta, dar este adevarat. S-a întâmplat, mai ales la începuturi, să aștept luni de zile să se concretizeze colaborarea, deși eu livrasem campania la timp. Oameni neserioși există, din păcate, în orice domeniu. Din fericire, colaborarea mea cu agenția Global Influencers mă ajută, printre altele, să evit asfel de situații.

9. Se poate trai cu adevarat din aceasta meserie? Adica sa ai un venit stabil si constant?

Se poate. Dar nu este ușor să ajungi în acel punct. Este o combinație între noroc, oportunități și multă, multă muncă. De altfel, ca în orice domeniu. Și dacă vrei să fii medic și să câștigi bine, trebuie să muncești, să înveți mult, dar să ai noroc.

10. Te-ai gandit la o evolutie profesionala pe termen lung (asta ca sa nu te intreb ce vei face peste 10 ani, de exemplu)? Cat de des trebuie sa schimbi strategiile?

Mereu mă gândesc. Vreau să deschid câteva afaceri adiacente, dar încă lucrez la concept, idei și nu pot să le dezvălui momentan. Dar merg pe vorba românească: „niciodată nu îți pui toate ouăle în același coș'.

11. Exista rivalitate intre voi, influencerii? (fii sincera, haha, lasa diplomatia)

Știu că o să sune diplomat și pacifist, dar eu chiar nu am nimic cu nimeni. Cel mult, nu urmăresc genul acela de conținut și persoana respectivă. Dar asta nu înseamnă că nu pot să respect un om pentru munca lui. Indiferent dacă este sau nu pe gustul meu.

12. Ai vreun prieten adevarat din breasla influencerilor? Sau toata lumea se intelege bine, in aparenta si, cand se intorc cu spatele… Dumnezeu cu mila?

Sigur că da! Am câteva prietene bune. Și chiar dacă nu putem să ne vedem mereu, pentru că suntem ocupate, e o plăcere când ne întâlnim. Există în industrie niște fete de nota 10!

13. Ti se pare ca e loc sub soare pentru toata lumea in aceasta industrie?

Există loc pentru toată lumea. Dar, din nou, ca în orice domeniu, nu toată lumea poate să fie pe primul loc. Sau în top. Important este să te menții.

14. Care e cel mai inalt nivel la care crezi ca poti ajunge tu, ca influencer?

Nu îmi place să îmi impun limite și de aceea cred că nu am de unde să știu ce va fi. Dar ce știu sigur este că voi munci mult și voi face tot ce ține de mine să ajung cât mai sus posibil. ☺

Laura MușuroaeaLaura Mușuroaea

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton