Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir, va deveni tătic: ”Îmi doream foarte mult”

 Stamen Diana
.

Colegul de platou al lui Teo Trandafir este bucuros din cale-afară. Bursucu va deveni tătic în scurt timp, iubita lui, Andreea, este însărcinată în șapte luni. Prezentatorul TV de la Kanal D și-a dorit foarte mult să fie tată, iar dorința lui s-a îndeplinit.

Vestea cea mare a a fost dată de prezentatorul TV în direct, în emisiunea pe care o moderează împreună cu Teo Trandafir. Bursucu a vrut să țină pe toată lumea în suspans, Teo Trandafir s-a bucurat pentru colegul ei și și-a dat seama dinainte că acesta va deveni tătic după faptul că Bursucu era topit după toți copiii pe care îi vedea.

'Bursucu este tătic! Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: „Vezi că ai ceva pe masă'; eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă', a declarat Adrian Cristea, cunoscut ca și Bursucu.

Bursucu și iubita lui

Bursucu și iubita lui

Bursucu va avea o fetiță

Cu multe emoții, prezentatorul TV a arătat prima fotografie cu iubita lui însărcinată, dar și o ecografie cu micuța, care peste doar două luni va veni pe lume. Sper să mă descurc, am sentimentul că totul va va decurge excelent în continuare, Andreea nu a avut nicio problema până acum, nu a avut nevoie de absolut nimic în afară de controalele obligatorii în cazul unei sarcini. Am promis că luni dau bomba. Este momentul că eu să spun adevărul. M-a prins presă și mai bine spun eu, să afli de la mine. Bursucu este tătic. O arăt în premieră. Ea este fetiță mea. Iubire, te iubesc și îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou', a spus Bursucu.

Bursucul ve deveni tătic

Bursucul ve deveni tătic

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton