Tavi Clonda, în culmea fericirii. Artistul a primit ce și-a dorit de mult timp: ”New baby”

 Stamen Diana
.

Tavi Clonda este în culmea fericirii, după ce a primit ceea ce își dorea de multă vreme. Artistul iubește muzica și este foarte implicat în ceea ce face. Soțul Gabrielei Cristea și-a achiziționat un pian alb pe care și-l dorea, iar artistul a fost foarte bucuros când instrumentul muzical a ajuns acasă.

Artistul este foarte pasionat de ceea ce face și încearcă să devină din ce în ce mai bun în tot ceea ce face. Soțul Gabrielei Cristea a participat chiar și la Eurovision 2018, în România, însă nu a reușit să treacă mai departe. Tavi Clonda și-a achiziționat un pian alb la care va cânta cu mult drag.

'S-a mărit familia! My new baby is home (n.r. – Noul meu copil este acasă)', a scris Tavi Clonda pe una dintre rețelele de socializare. Se pare că artistul este foarte încântat și a vrut să împărtășească bucuria lui cu fanii care îl urmăresc pe social media.

Unul dintre prietenii virtuali ai lui Tavi Clonda l-a felicitat și i-a transmis artistului toate gândurile lui bune. 'Să-ți trăiască familia și noul copil. Îți doresc ca acest copil și prințesa Victoria să-ți îndeplinească visul', este mesajul pe care soțul Gabrielei Cristea l-a primit din partea unui fan.

Noul pian al lui Tavi Clonda

Noul pian al lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ieșit în parc cu Victoria

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au profitat de vremea frumoasă din weekend și au scos-o pe micuța Victoria în parc. Cei trei s-au bucurat de începutul primăverii, iar aceștia chiar au făcut un live din Parcul Mogoșoaia, acolo unde se aflau toți trei.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton