Sorana Darclee se pregătește de nuntă. A probat rochia de mireasă: ”Starea de îndrăgosteală este permanentă”

 Stamen Diana
.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. este fericită din cale-afară. Sorana Darclee se pregătește de nuntă și este plină de emoții. Vedeta este în căutarea rochiei de mireasă și își dorește ca aceasta să fie un perfectă. Deși a mai fost căsătorită, Soranei nu îi este frică să facă pasul cel mare pentru a doua oară.

Sorana Darclee trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat mai tânăr decât ea, dar care o face foarte fericită. Artista nu își afișează prea mult relația, ci preferă să trăiască momentele frumoase din viața ei departe de ochii curioșilor.

Acum, Sorana este în căutarea rochiei de mireasă și deja a probat câteva. Vedeta este foarte secretoasă și nu vrea să dezvăluie când va avea loc nunta. „Nu ştiu, nu cred că poţi să îţi dai foarte bine seama, trebuie să fie o rochie în care să te poţi distra, să poţi petrece, să poţi dansa, că până la urmă este o noapte care trece rapid. Nu este cu mine (n.r. iubitul), nu e cu mine. A văzut o poză, i-am trimis o poză şi a zis că mă cam prinde, aşa. Nu pot să spun, pentru că nu pot să dau niciun detaliu în momentul acesta. Singurul lucru pe care îl vedeţi este probatul rochiilor de mireasă, dar momentan nu pot să dau niciun detaliu”, a spus Sorana Darclee.

Sorana, în rochie de mireasă

Sorana, în rochie de mireasă

Între cei doi este vorba clar de iubire și multă înțelegere. Vedeta știe că el este cel care îi aduce mereu zâmbetul pe buze. „Este vorba de înţelegere, este vorba de blândeţe, este vorba de cum treci peste momentele grele, pentru că astfel de momente apar. Apar încă de la bun început. E normal, este viaţă. Este vorba de calm. Astea sunt lucruri care contează, pentru că situaţii neprevăzute tot apar, iubire există, starea de îndrăgosteală este permanentă, cel puţin în cazul nostru, dar sunt acele mici amănunte care fac diferenţa”, a mai spus Sorana.

Citește și: A avut inima frântă, dar nu s-a temut să iubească din nou. Sorana Darclee își dorește copii: 'Nu îmi este frică'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton