Ionuț Iftimoaie s-a accidentat la "Ultimul Trib". Medicul i-a interzis să mai joace: "Nu sunt de acord"

 Pirvu Cristina
.

Ionuț Iftimoaie s-a accidentat la „Ultimul Trib”. Într-o nouă ediţie a emisiunii de la ora 20.00, la Antena 1, el primește interdicția de a intra în competiție. Riscă să aibă mari probleme de sănătate. 

„Am făcut multe lucruri riscante în viața mea… Suntem ciuruiți de parcă au trecut trei săptămâni de război!”, a observat cu amărăciune căpitanul Lemurilor, care s-a accidentat la un genunchi la ultimul joc de Teritoriu.

De altfel, medicii vor fi cei care îi vor interzice în această seară ca el să ia parte la jocul care i-ar putea trimite la Duel un membru al echipei. „Eu nu sunt de acord ca tu să joci astăzi. Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”, i-a explicat medicul luptătorului.

Dorian Popa s-a operat de urgenţă

Iată că şi acum Dorian Popa este plin de energie, optimist şi cu zâmbetul pe buze, aşa cum ne-a obişnuit de mult timp. Faptul că a fost operat de urgenţă în România (după ce s-a accidentat la „Ultimul Trib”) nu l-a speriat, ba mai mult, acesta continuă proiectele, acum este coprezentator. Pentru prima oară Dorian apare în această postură, a fost jurat, concurent, dar nu şi coprezentator.

Foto: Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton