Simona Halep şi Smiley au fost surprinşi împreună. Se distrează departe de România

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep şi Smiley au fost surprinşi împreună. Un fan înrăit al jucătoarei noastre de tenis este artistul care s-ar părea că ar avea o relaţie cu Gina Pistol. Tocmai în Miami cei doi s-au distrat împreună. Imaginile au trezit suspiciuni!

Jucătoarea Simona Halep a apărut într-o fotografie, la Miami, alături de Smiley şi Horia Tecău. Poza a fost postată de jucătorul român, pe contul personal de Instagram, iar mesajul a fost unul clar: „Vizită surpriză pe platou”. Smiley este unul dintre prietenii mai vechi ai Simonei, dar şi unul dintre cei care a avut grijă s-o felicite în octombrie 2017, atunci când a devenit în premieră numărul unu mondial.

Toate acestea vin după ce în urmă cu ceva luni s-a speculat că cei doi ar avea mai mult decât o relaţie de prietenie, chiar una de iubire. Nu au declarat nimic în acest sens şi zvonurile au încetat.

Probabil Smiley, care s-ar iubi cu Gina Pistol,  se află la Miami cu diversele sale proiecte, dar şi-a făcut timp şi pentru a-i susţine pe românii noştri, în special pe numărul unu mondial, Simona Halep.

Simona Halep a fost amendată

Simona Halep a fost foarte nervoasă în meciul de joi câștigat în turul doi de la Miami cu Oceane Dodin. Jucătoarea noastră a aruncat cu racheta de pământ în game-ul patru și a fost amendată de organizatori cu 2.500 de dolari. „Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o reacţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile”, a spus Simona, la conferinţa de presă.

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton