Kate Middleton, ultima apariție publică înainte de a naște. Ducesa de Cambridge arată spectaculos în skinny jeans!

.

Ducesa de Cambridge se pregătește să devină curând mamă pentru a treia oară, așadar a încheiat recent seria evenimentelor oficiale… Dar nu oricum, ci în stil mare. La ultima apariție publică înainte de a naște, Kate a confirmat încă o dată că este un style icon, fie că poartă ținute elegante, fie casual.

În luna aprilie, va fi din nou sărbătoare în Marea Britanie – va veni pe lume cel de-al treilea copil al Prințului William și al ducesei de Cambridge. Deși mai are, probabil, mai puțin de o lună până la naștere, Kate Middleton și-a îndeplinit îndatoririle regale până la capăt, alături de soțul ei. Ultima sa ieșire publică, ce a avut loc pe data de 22 martie, cu ocazia unor evenimente legate de Commonwealth, a fost una cel puțin surprinzătoare pentru fanii Ducesei, deoarece aceasta, aflată în ultima lună de sarcină a ales o ținută casual destul de neobișnuită pentru o femeie însărcinată…

Kate Middleton (36) a ales să poarte în ultima sa de „serviciu' un top Hobbs cu imprimeu delicat, jeanși skinny negri, un palton Goat de culoare crem și pantofi negri cu toc (!), la care a asortat un clutch negruy, pantofi de aceeași culoare și cercei cu perle. Oricât de greu ar părea de imaginat, Kate a arătat absolut spectaculos în această ținută, pentru un neavizat sarcina fiind aproape imposibil de observat.

Ducesa de Cambridge a rezistat admirabil pe tocuri pe tot parcursul zilei. Cuplul regal a vizitat mai întâi Satul Olimpic din Londra, unde a asistat la un meci de baschet între tineri cu dizabilități, iar mai apoi, Kate Și William au mers la o cafenea din Cornwall, unde au ajutat voluntarii să prepare mâncarea ce se va servi la Marele Prânz Commonwealth, inițiativă ce încurajează socializarea între membrii comunității.

Dat fiind că este mai puțin de o lună până va deveni mamă pentru a treia oară, aceasta a fost, pentru Kate Middleton, ultima apariție publică înainte de a naște. Dacă lucrurile vor sta la fel ca la nașterea Prințesei Charlotte, după socotelile noastre, Ducesa de Cambridge se va întoarce la îndatoririle oficiale la începutul toamnei și suntem convinși că va arăta spectaculos.

Citește și: Pregătiri pentru nașterea celui de-al treilea bebeluș regal. Kate Middleton și Prințul William de-abia așteaptă

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton