Simona Halep a împlinit 27 de ani. Gheorghe Hagi i-a trimis primul mesaj

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a împlinit 27 de ani. Este sărbătoare în familia campioanei, marea lor sportivă celebrează ziua de naştere. Este locul 1 mondial în tenisul feminin, are parte de mari bucurii pe plan profesional, chiar dacă uneori mai traversează şi perioade dificile. Gheorghe Hagi o susţine!

Astăzi e o zi fericită pentru Simona Halep, chiar dacă ultimul meci e tenis i-a dat mari bătăi de cap. Campioana a fost învinsă de Dominika Cibulkova , cu 6-0, 7-5, în turul doi al turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.746.000 dolari, la capătul unui meci în care jucătoarea noastră a fost chinuită de accidentări.

Pentru câteva ore a lăsat deoparte tenisul şi a sărbătorit alături de echipa sa ziua sa de naştere. Îmbrăcată destul de lejer şi cu zâmbetul la purtător, Simona Halep a suflat în lumânările de pe tortul primit de la colegi. Pe cap a avut un coif, se ştie că ea este sărbătorita.

Gheorghe Hagi a fost primul care a felicitat-o pe Simona Halep. Acesta i-a transmis un mesaj plin de mândrie şi gânduri bune: „Să fie sănătoasă, să fie fericită, să fie iubita de cei dragi! Restul, ce să-i mai zic? Că e numărul 1! În rest, îi merge bine”, i-a transmis Gheorghe Hagi.

Simona Halep îşi petrece ziua de naştere în China, acolo unde se pregăteşte să participe la turneul de la Beijing.

Simona Halep, despre cel mai important moment pe plan personal

Simona Halep şi-a prezentat cupa cucerită la Paris luni, când a ajuns în Bucureşti. În faţa a 20.000 de fani, campioana noastră s-a bucurat enorm. Acum, cu ocazia lansării campaniei „Grijă pentru copii 2018', a făcut declaraţii inedite. 

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton