Ce nume de familie va purta Brigitte, după divorţul de Ilie Năstase

 Pirvu Cristina
.

Ce nume de familie va purta Brigitte. S-a decis, Brigitte şi Ilie Năstase au divorţat. După opt ani de relaţie au ajuns în faţa judecătorului, la tribunal, pentru a semna actele. Sunt doi oameni liberi care îşi pot reface viaţa. Iată cu ce a rămas bruneta după separarea de Ilie Năstase!

Brigitte este o femeie liberă aşa cum îşi dorea chiar din primăvara anului trecut. Nu are de gând momentan să se recăsătorească. De la Ilie Năstase a păstrat numele, chiar dacă acesta nu voia să i-l lase.

„Divorţul s-a încheiat prin cererea comună de divorţ, am văzut că scrie că este de acord cu păstrarea numelui, să rămânem amândoi la acelaşi nume. Dacă voi decide să fac o oficiere a unei căsători, dacă voi dori să îmi continui viaţa alături de alt bărbat, îl voi schimba atunci”, a spus Brigitte la „XNS”.

Mai exact, Brigitte şi Năstase au semnat o convenţie prin care bruneta va rămâne cu numele şi doar cu lucrurile cumpărate în căsnicie. Este vorba despre câteva imobile, genţi şi pantofi de lux.

Cu o zi înainte de divorţ, fostul mare jucător de tenis a explicat că nu vrea să îi lase lui Brigitte nici măcar numele de familie deoarece nu are copii cu ea.

„Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Eu? Nu! Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (…) Numele nu i-l dau. Acum e prea devreme să spun (n.r. dacă îi pare rău). Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc”, a spus Ilie Năstase în direct la „Xtra Night Show”.

Brigitte Năstase a vrut să se sinucidă

Fostul mare jucător de tenis şi vedeta au divorţat, după lungi certuri şi drumuri la tribunale. Anul trecut, fosta soţie a lui Ilie Năstase a vrut să se sinucidă. Iată din ce cauză voia să recurgă la un gest extrem! În februarie 2017, Brigitte a înaintat actele pentru divorţul de Ilie Năstase. În noiembrie, fostul mare tenismen nu s-a prezentat şi nu a fost de acord cu despărţirea. Atunci când a aflat că divorţul nu se va pronunţa, bruneta a vrut să se omoare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton