Shakira și Pique chiar se despart: „E ceva serios. Ea nu mai putea!”

 Popescu Alexandra
.

De aproape o lună se tot vorbește despre despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira, iar zvonurile separării continuă să circule.

Chiar dacă fotbalistul Barcelonei a încercat să le dea peste nas celor care vorbesc despre relația sa, se pare că, potrivit presei catalane și a celei din Columbia, despărțirea chiar s-ar fi produs. Și asta o confirmă surse apropiate celor doi.

Se pare că Shakira s-a mutat deja din casa din Barcelona unde stătea cu Pique. Chiar dacă cei doi nu au vorbit încă despre despărțire, sursele confirmă că artista a fost cea care a luat decizia definitivă.

Vezi și: Secrete de lifestyle direct de la vedete – VIDEO

„Este ceva serios și ea este cea care a luat decizia în cele din urmă. Nu mai putea face față situației', a declarat un apropiat al cuplului, potrivit eleconomista.es.

Cert este că Shakira și Pique nu au mai apărut împreună de la finalul lunii iunie, de la nunta lui Messi din Argentina, și nici nu au mai pus poze împreună pe rețelele de socializare, ceea ce întărește și mai mult zvonurile rupturii.

Aceste zile nu au fost deloc ușoare pentru Gerard Pique, care s-a implicat foarte mult în referendumul pentru independență din Catalonia.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton