Secrete de beauty de la vedete. Sonia Argint Ionescu folosește ulei de cocos pentru demachiere

 Stamen Diana
.

Tenul este foarte imporant și trebuie să-i acordăm o atenție foarte mare. Pentru a evita apariția imperfecțiunilor sau a ridurilor trebuie ca pielea să fie foarte îngrijită. Totul pornește de la demachiere care trebuie să fie făcută ca la carte. Sonia Argint Ionescu ne-a dezvăluit că folosește ulei de cocos pentru demachiere.

La un preț rezonabil, uleiul de cocos face minuni cu tenul nostru. Acest tip de ulei îndepărtează în mod eficient fardurile și reușește să îndepărteze foarte bine chiar și produsele waterproof. Sonia Argint Ionescu ne-a dezvăluit că folosește uleiul de cocos pentru a se demachia, iar tenul ei arată impecabil. Ai nevoie de o dischetă demachiantă pe care o îmbibi în ulei de cocos, iar rezultatul va fi garantat. Tenul tău va fi curățat și foarte hidratat.

Uleiul de cocos are multiple proprietăți. Acesta are proprietăți antibacteriale și antifungice. Recomandarea noastră este să folosiți uleiul de cocos în ritualul vostru de înfrumusețare.

Ulei de cocos pentru un zâmbet strălucitor

Ei bine, chiar dacă nu ați fi crezut, uleiul de cocos poate fi folosit și ca pastă de dinți. Pe lângă faptul că acesta are efect antibacterian, uleiul de cocos poate albi dinții. Ca să aibă rezultate trebuie să stai 15 minute cu acest produs în gură. Uleiul de cocos poate fi găsit la plafar.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton