Sandra şi Adrian Mutu au dezvăluit suma pe care au strâns-o la nuntă! Invitaţii au fost darnici

 Pirvu Cristina
.

Sandra şi Adrian Mutu au făcut nunta, dar şi botezul fiului lor Tiago weekendul care a trecut. Cei doi s-au distrat alături de invitaţii lor numeroşi care nu au fost deloc zgârciţi, ci darnici. Cei doi miri au strâns o sumă frumoasă, cu multe zerouri.

Sute de prieteni, de apropiaţi şi toti membri familiei au fost alături de acei doi în cea mai fericită zi din viaţa lor şi a micuţului Tiago. S-a zvonit în presă că au reuşit să strângă aproximativ 120.000 de euro la nuntă, bani primiţi de la invitaţii lor de seamă.

Adrian Mutu nu a negat ce s-a vehiculat, ci a explicat să suma este reală, însă nu va dezvălui cine a dat mai mult, mai puţin sau cât a scos naşul din buzunar pentru finii săi.

„Este adevărat într-adevăr. O spun nu să mă laud. Nu o să spun că nu e frumos. Nu doar din partea nașului, ci toți invitații au fost darnici.', a declarat Adrian Mutu la TV.

Sandra a explicat că nu vrea să vorbească despre asta, au făcut nunta pentru a se simţi bine alături de apropiaţii lor.

Cu toate acestea, se pare că naşul a pus în plic pentru fini aproximativ 5.000 de euro, la fel şi Anamaria Prodan, cea care a atras toate privirile într-o rochie neagră, foarte decoltată.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton