Reacţia Iuliei Vântur după ce s-a speculat că s-ar fi despărţit de Salman Khan! Ce face starul de la Bollywood când vedeta este în România

 Pirvu Cristina
.

Iulia Vântur a ajuns zilele trecute în România, după ce i-ar fi expirat viza. Vedeta s-a întors fără inelul cu care se lăuda acum ceva timp şi mai mult decât atât, Salman Khan, presupusul său partener, ar fi apărut recent în compania fostei iubite la o întrevedere de familie.

Vedeta a venit în România cu gândul la petrecere. Aceasta a mers la un concert alături de prietenii săi, a mers la sală pentru a se menţine în formă, dar ce a atras toate privirile este faptul că nu s-a mai lăudat cu inelul impresionant pe care îl purta pe deget acum ceva timp.

Acest gest ne duce cu gândul că ea şi Salman Khan ar fi pus punct relaţiei lor. Mai mult decât atât, starul de la Bollywood s-ar fi împăcat cu fosta iubita, Katrina Kaif.

Toate acestea au apărut după ce Iulia Vântur ar fi lipsit de la petrecerea organizată de sora lui Salman, Arpita, în urmă cu o săptămână. La eveniment, celebrul actor a venit însoţit de fosta lui iubită, Katrina. Sursele au declarat pentru o publicaţie din India că cei doi erau foarte apropiaţi.

Iulia Vântur nu a dat nicio declaraţie oficială legată de acest subiect, însă a apărut îmbrăcată cu un tricou cu un mesaj sugestiv.

„Am să te iubesc până la sfârşitul lumii”. Probabil când va veni momentul, Iulia Vântur va clarifica întreaga situaţie.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton