Roxana Ciuhulescu: „Am rămas însărcinată când mă pregăteam să fac fertilizare in vitro”

 Dana Enache
.

Destin neașteptat! Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat la 180 de grade, în doar câteva luni, iar vestea că a rămas însărcinată, când nu prea mai avea nicio speranță, a fost privită de ea ca un dar divin. Deja găsise un medic care să o îndrume spre un tratament de fertilizare in vitro.

 

Nimic nu se compară cu sentimentul de bucurie al unei femei care-și dorește să fie mamă și care află, în mod neașteptat, că e însărcinată. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a fost luată prin surprindere în totalitate de acest eveniment, în pofida faptului că ea și noul iubit își doreau cu ardoare să devină părinți. Cum, însă, vedeta a mai avut încercări de a rămâne însărcinată și nu a reușit, și de data aceasta își pusese speranțele în medici, fiind hotărâtă să facă fertilizare in vitro, și în forța divină. Și iată cum destinul i-a făcut cea mai neașteptată surpriză, în momentul în care se aștepta cel mai puțin.M-am speriat când am aflat că sunt însărcinată, nu mă așteptam. Intenționam să fac fertilizare in vitro, dar uite ca Dumnezeu a vrut să vină pe cale naturală. Chiar mi am ales un medic de la clinica cu cea mai mare reușită din România la fertilizari si stimulari și tot el a rămas să mi supravegheze sarcina. Mă sperie puțin și vârsta, că nu mai am 20 și ceva de ani, dar sper că o să fie totul bine', ne-a declarat Roxana.

A fost chinuită de grețuri

 

Roxana Ciuhulescu va devenit mamă pentru a doua oară la începutul verii

Roxana Ciuhulescu s-a chinuit ani la rând să mai facă un copil

Sarcina este destul de avansată, ajunsă deja în luna a cincea, însă Roxana preferă să fie și discretă și precaută, în ceea ce privește acest eveniment important al vieții ei. Chiar dacă este extrem de fericită, iar sentimentul de bucurie i se simte în glas, la fiecare cuvânt, Roxana Ciuhulescu și-a ordonat totul în amănunt, încât să nu apară probleme:

„Cel mai probabil voi naște prin cezariană, am avut grețuri multe, acum sunt în luna a cincea, am scăpat de toate aceste probleme. Nu am avut nici pofte', ne-a mai spus Roxana. Se pare că vedeta preferă să aibă grijă de sarcină și să lase pe ultima suta de metri pregătirile, spre deosebire de alte mame entuziaste care sunt în febra cumpărăturilor încă din primul trimestru de sarcină: Nu cumpăr haine, mobilă sau alte accesorii, că sunt superstițioasă, nu mai am nici nici de la fiica mea, am dat tot, încă de la vremea respectivă', a adăugat Roxana.

Cum a reacționat Cleopatra, fiica Roxanei, atunci când a aflat că mama ei este însărcinată? Vestea a încântat-o atât de tare pe fetița în vârstă de zece ani, încât a sărbătorit evenimentul la școală cu toți colegii: „Fetita e mega-fericită, abia așteaptă să se joace cu frățiorul ei, îl mângâie, îl pupă și vorbește cu el toată ziua. Pe 14 Februarie a anunțat fata la școală că va avea un frate și a dus bomboane colegilor. I-a luat puțin timp să se dezmeticească, pentru că ea își dorea de mult timp și mă bătea la cap să îi mai fac un frățior și iată că acum s-a îmtâmplat. Nu mai are răbdare să îl cunoască', ne-a mai povestit vedeta.

Dacă, anul trecut, Roxana Ciuhulescu a trecut printr-o periodă cu totul și cu totul nefastă iată că, anul acesta, destinul i-a rezervat două evenimente majore, la care aspiră orice femeie: Fac botez si nuntă anul ăsta, dar nu ne-am hotărât dacă împreună sau separat'.

Roxana Ciuhulescu a anunțat pe blog că e însărcinată

 

Roxana Ciuhulescu fertilizare in vitro

Roxana Ciuhulescu a mai făcut o fertilizare in vitro în 2016

Zvonurile că Roxana Ciuhulescu e însărcinată au apărut încă de la sfârșitul anului trecut, dar vedeta a hotărât să păstreze tăcerea privind acest subiect. Totul, până ieri, când a făcut totul public, pe blogul ei. 2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie…d ecesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult? Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai „umpic' gravidă!Da! –  voi deveni mămică pentru a doua oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea important! – în sfârșit –  un frățior!  Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al doilea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător!', a scris Roxana.

Roxana Ciuhulescu a mai făcut o fertilizare in vitro în 2016

 

Vedeta n-a făcut niciodată un secret din faptul că și-a mai dorit copii chiar și în mariajul trecut, dar se pare că a fost urmărită de ghinion. O persoană extrem de sinceră și asumată, Roxana a făcut public inclusiv faptul că a făcut o fertilizare in vitro… fără rezultat, însă: „Îmi doresc şi lupt intens. Săptămâna trecută am fost la o clinică de fertilizare. Vreau să fac fertilizare pentru a avea din nou un copil. Procedura a început, am făcut analize. Ecografia arată că există mari şanse să fac gemeni. Sincer, nu aş fi pregătită pentru tripleţi, abia m-am obişnuit cu gemeni. Bunica mea a avut patru serii de gemeni', a declarat vedeta, la Antena Stars, în 2016.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton