Reteță de căpșuni în ciocolată, răsfăț de Valentine`s Day!

 Stamen Diana
.

Februarie este luna îndrăgostiților, iar dragostea plutește în aer. Ca să ai o zi reușită și plină de momente speciale nu trebuie să lipsească celebrele căpșuni în ciocolată. Nu mai așteptați și surprindeți-vă partenerul de cuplu! Reteța de căpșuni în ciocolată este simplă și rapidă. 

Poți să cumperi o cutie cu căpșuni în ciocolată, dar atunci unde ar mai fi dragostea?! Se prepară foarte repede, iar reacția persoanei iubite va fi de milioane. Doar când privești aceste imagini ți se face poftă. Pe cât de frumos arată, gustul cu siguranță este de nedescris. Orice persoană ar fi impresionată cu așa surpriză dulce, nu?

Reteță de căpșuni în ciocolată, răsfăț de Valentine`s Day!

Reteță de căpșuni în ciocolată, răsfăț de Valentine`s Day!

Cum să faci căpșuni în ciocolată

Ai nevoie de o ciocolată pe care trebuie să o tai cât mai mărunt și să o pui la topit. O poți topi la cuptorul cu microunde sau la bain-marie. După acest proces, luați căpșunile și le treceți din ciocolata topită, apoi le așezați pe o hârtie cerată.

Pentru a decora căpșunile, luați cu furculița din ciocolată albă și treceți ușor cu ea peste ciocolata albă, astfel încât să rămână ca niște fire. Acestea trebuie lăsate aproximativ 30 de minute la temperatura camerei până când ciocolata se va întări.

Nu este așa că este simplu și rapid de făcut? Cu siguranță noi vom încerca această rețetă. Și chiar dacă sunteți singuri, tot puteți încerca această rețetă delicioasă, până la urmă trebuie să vă iubiți pe voi mai întâi.

FOTO: Pinterest

Diana Stamen

Îți recomandăm și aceste rețete de amandina, dulceata de capsuni și ciocolata de casa

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton