Radu Vâlcan și Adela Popescu își mai doresc copii: ”Un frățior sau o surioară pentru Alexandru”

 Stamen Diana
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiețel minunat pe nume Alexandru, iar aceștia nu vor să se oprească aici. Adela Popescu și Radu Vâlcan se înțeleg de minune și se completează perfect.

Când vine vorba de stilul vestimentar, cei doi nu prea se consultă pentru că fiecare știe ce i se potrivește. Radu Vâlcan este foarte pretențios, iar tocmai din această cauză, Adela Popescu nu-i prea face cadouri piese vestimentare.

'Radu are propria personalitate și știe foarte bine ce i se potrivește. Eu foarte rar îi fac cadouri când vine vorba de obiecte vestimentare pentru că el este foarte tipicar.', a spus Adela Popescu. Radu Vâlcan își mai dă din când în când cu părerea în ceea ce privește vestimentația soției sale. 'El privește cu ochi de bărbat, nu cu ochi de specialist. Zice îți stă bine, îți mângâie corpul, te pune în valoare.', a mai declarat vedeta.

'Ce poartă ea îi vine foarte bine pentru că știe să-și pună în valoare calitățile de care dispune. Dacă se întâmplă să nu fie atentă sau se grăbește îmi permit și eu să-mi dau cu părerea.', a declarat Radu Vâlcan pentru VIVA!.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își mai doresc copii

Prezentatoarea TV de la ProTV nu-l mai alăptează pe micuțul Alexandru de mai bine de o săptămână, iar lucrurile se pare că s-au schimbat. 'De o săptămână nu-l mai alăptez. Este mai iubăreț, mai tandru. Există viață după înțărcare. Doarme foarte bine copilul de când l-am înțărcat. Ne dorim foarte mult (n.r. – alt copil).', a spus Adela Popescu.

Radu Vâlcan a dat din casă și a spus că soția sa nu mai este atât de nervoasă de când nu-l mai alăptează pe băiețelul lor. Cei doi își mai doresc un al doilea copil, însă toate la timpul lor. 'Ea nu mai este atât de nervoasă pentru că reușește și ea să doarmă în sfârșit. Lumea interpretează în fel și chip. Ne dorim foarte mult și un al doilea copil. Un frățior sau o surioară pentru Alexandru, important este să fim sănătoși', a spus Radu Vâlcan.

Adela Popescu, Radu Vâlcan și Alexandru

Adela Popescu, Radu Vâlcan și Alexandru

Citește și: Marea încercare prin care au trecut Adela Popescu şi Alexandru, fiul său. „M-a buşit plânsul. Mă durea că e necăjit'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton