Primele imagini cu tatăl lui Meghan Markle după operaţie. Thomas a lipsit de la nunta regală

 Pirvu Cristina
.

Primele imagini cu tatăl lui Meghan Markle după operaţie. Thomas nu a participat la nunta regală care a avut loc pe 19 mai. Prinţul Harry şi Meghan Markle au jurat că se vor iubi pe vecie. În acest timp, tatăl miresei a avut probleme de sănătate, iar acum a apăut pentru prima dată după operaţia la inimă. 

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a fost surprins de paparazzi în San Antonio Del Mar în Mexic, în timp ce ieșea dintr-o cafenea. Recent, bărbatul a suferit un infarct, cu puțin timp înainte de nunta regală, și pare destul de afectat. Din această cauză, el a absentat de la nunta regală.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a ieșit din locație ținând în mână o cafea rece cu frișcă, semn că trece peste indicațiile medicilor de a avea un stil de viață sănătos. Conform Daily Mail, Prinţul Harry şi Meghan îi vor face o vizită în scurt timp lui Thomas Markle, deoarece ducesa este foarte îngrijorată de starea lui de sănătate.

7 lucruri pe care nu le știai despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle

La nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle au fost doar 600 de invitați, dar, de fapt, a participat o planetă întreagă. Și tot o planetă întreagă și-a dat cu părerea cu privire la selectul eveniment… Dar nu toate detaliile au ieșit la iveală. Iată 7 lucruri pe care nu le știai despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Foto: Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton