Primăvara începe cu VIVA! de martie

 Stamen Diana
.

Începe primăvara cu noul număr VIVA! de martie. Ți-am pregătit o copertă super HOT cu Monica Bârlădeanu, care a lăsat deoparte visul hollywoodian și viața plină de glamour, pe care o trăiește la Los Angeles, pentru… a se redescoperi pe sine și a-și testa valorile într-un cadru extrem de incomod. Prin ce schimbări a trecut Monica Bârlădeanu și cum au marcat-o? Am aflat totul chiar de la ea, într-un interviu exclusiv VIVA!

Pe Liviu Teodorescu îl știe o țară întreagă, însă pe iubita lui prea puțini o cunosc. Se iubesc din liceu, iar împreună formează un cuplu discret, plin de umor, duioșie și puțină… gelozie. Descoperă un interviu exclusiv cu Liviu și Iulia, femeia care i-a fost alături de-a lungul ascensiunii sale artistice.

Numele lui Carmen Brumă e sinonim cu pătrățele, alimentație sănătoasă și sport. Pentru că multe femei au găsit în ea un sfătuitor de nădejde, de câțiva ani studiază serios tot ce înseamnă stil de viață sănătos. În VIVA! de martie, Carmen Brumă ne-a dezvăluit care sunt obiectivele pe care și le-a propus pentru anul acesta. S-ar putea să te includă și pe tine.

La 64 de ani are totul: este cea mai bogată femeie de culoare din lume, dar și cea mai influentă. E om de televiziune, actriță, scriitoare, filantroapă. Ce-i mai lipsește lui Oprah? Unii spun că… președenția Statelor Unite! Află povestea neștiută a reginei talk-show-ului!

Iar pentru că tot am intrat în prima lună de primăvară, ți-am pregătit 66 de idei de cadouri cool pentru femeile din viața ta.

VIVA! de martie este disponibilă, din 2 martie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Îți facem cadou o mască de păr Loncolor, pe care o poți primi împreună cu revista pentru numai 12.99 lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton