Giani din "Las Fierbinţi" ne-a povestit despre viaţa sa: "Mama a ţinut să fac actorie!" / EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Giani din „Las Fierbinţi” ne-a povestit despre viaţa sa. Actorul Constantin Diţă s-a făcut remarcat în serialul cunoscut de pe Pro TV. Succesul l-a cunoscut repede, însă am vrut să aflăm care este viaţa sa din spatele camerelor de filmat. Mama a avut un rol important în viaţa sa.

Constantin Diţă a recunoscut că a devenit actor datorită mamei sale. Ea a fost cea care l-a împins să aleagă actoria, să dea examen la UNATC şi să urmeze această carieră.

„A început totul când eram copil şi spuneau băieţii de la bloc că povestesc bine şi că ar trebui să mă fac actor. Aşa a început. Era aşa o idee care circula aşa prin capul meu. Am crezut că nu e de mine cumva zona asta şi am ajuns să fac actorie pentru că a ţinut mama să fac actorie. Ideea e că prima dată am minţit-o când am fost la UNATC să dau examenul.”, ne-a spus în exclusivitate Constantin Diţă.

Cum îşi petrece timpul liber Constantin Diţă

„Aş vrea să am timp liber. N-am deocamdată timp liber. Depinde. Filmăm şase ori, poate să fie două ore, poate să fie opt, zece. Mi-ar plăcea să mă plimb cu bicicleta.”, a mai adăugat actorul.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton