Pippa Middleton este însărcinată. Bucurie mare în familia Ducesei de Cambridge

 Pirvu Cristina
.

Pippa Middleton este însărcinată. Sora mai mică a ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, în vârstă de 34 de ani, a anunțat că este însărcinată, scrie presa internațională.

Fericitul anunț a fost dat prietenilor şi familiei după Pippa Middleton ce a efectuat o ecografie în a 12-a săptămână de sarcină. Vestea vine într-o perioadă nu tocmai placută. Potrivit unor zvonuri, tatăl soțul ei, James, David (74 de ani), a fost acuzat de viol.

Pippa Middelton, mamă pentru prima oară

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, este însărcinată cu primul ei copil. Cel puţin aşa susţine presa britanică, iar bebeluşul ar urma să vină pe lume în octombrie.

Pippa Middleton este căsătorită cu James Matthews

Pippa Middleton, de 34 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu James Matthews, în vârstă de 42 de ani, manager de fond de investiţii cu o avere estimată la câteva miliarde de euro.

Viitoarea mămică a devenit cunoscută în toată lumea în 2011 când a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei, Catherine, cu prinţul William.

Unde au sărbătorit cei doi luna de miere!

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton