Petrecerea de botez a fiicei lui Liviu Vârciu. Au participat multe vedete de la noi

 Pirvu Cristina
.

Petrecerea de botez a fiicei lui Liviu Vârciu. Chiar dacă ceremonia de la biserică a avut loc cu săptămâni în urmă, Liviu Vârciu și partenera sa au ales să petreacă nașterea fiicei sale alături de prieteni d-abia acum, pe 19 mai. Multe vedete de la noi au participat!

Liviu Vârciu și Anda Călin, mămica sărbătoritei, au organizat, sâmbătă, 19 mai, petrecerea de botez a fiicei lor, Anastasia. Marele eveniment are loc la o locație selectă din București unde sunt așteptați în jur de 400 de persoane, care vor fi răsfățate cu preparate sofisticate.

Aceștia se vor distra pe ritmuri antrenante ale unor artiști cunoscuți din industria muzicală de la noi. Cei doi părinți au atras toate privirile la petrecere, Anda a ales o rochie neagrp, mulată pe corp, o coafură specială și un machiaj în tonuri de maro. Liviu Varciu a îmbrăcat un costum elegant, negru, cu cămașă albă.

Distracția a început în jurul orei 20.00 și este posibil să se prelungească chiar spre dimineață. Se cunoaște deja că Liviu este un împătimit al petrecerilor, iar de data aceasta are un motiv și mai mare, o sărbătorește pe comoara sa care s-a născut pe 24 septembrie 2017. Anastasia participă și ea la marea petrecere, însă îi lasă pe adulți să urce pe ringul de dans, este încă prea micuță.

Invitați la petrecerea de botez a fiicei lui Liviu VarciuInvitați la petrecerea de botez a fiicei lui Liviu Varciu

Ce invitați au participat la petrecerea de botez

Printre cei aproximativ 400 de invitați se află și Cătălin Botezatu, Oana Roman, Marius Elisei, Horia Brenciu, Giani Kiriță, Andrei Ștefănescu și mulți alții. Gazdele i-au întâmpinat pe aceștia cu un pahar de șampanie, chiar la intrarea în restaurantul luxos. Toți poartă ținute elegante.

Pepe și Raluca au sosit mai târziu la eveniment, nu aveau cum să lipsească.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton