Meghan Markle, în a doua rochie de mireasă. Prințul Harry a renunțat la uniformă

 Pirvu Cristina
.

Meghan Markle, în a doua rochie de mireasă. 19 mai este ziua în care Harry, fiul cel mic al Prințesei Diana, și-a unui destinul cu aleasa sa, actrița Meghan Markle. La ceremonia religioasă ea a ales o rochie semnată de Clare Waight Keller, iar la petrecere una creată de Stella McCartney!

Conform informațiilor publicate de reprezentanții casei regale, Meghan Markle poartă o rochie din crep de mătase. Pantofii, din satin, sunt Aquazurra, iar talpa acestora are culoarea baby blue. Nu este pentru prima dată când o femeie din familia regală are două rochii de nuntă.  Kate Middleton a purtat și ea, la fel ca Meghan, o altă rochie pentru recepție.

După ceremonia de la Capela St. George a urmat o recepție pentru 600 de invitați la Castelul Windsor, recepție la care a cântat și Elton John. Prințul Charles a organizat o a doua recepție, cu 200 de invitați, la Frogmore House, locul unde Meghan și Harry au făcut fotografiile de logodnă.

Ducele și Ducesa de Sussex, titlurile nobiliare pe care cei doi le-au primit astăzi, au sosit la eveniment într-un automobil Jaguar, decapotabil, din 1968. Numele de înmatriculare este unul și mai special, E190518, simbolizând ziua nunții regale, scrie elle.ro.

Meghan Markle are o siluetă de invidiat.Meghan Markle are o siluetă de invidiat.

Meghan Markle, în prima rochie de mireasă creată de Givenchy

Prințul Harry a îmbrăcat un costum al Cavaleriei Regale, Meghan nu s-a dezmințit în privința rochiei subtil romantice', purtând o creație Clare Waight Keller – Casa Givenchy. Rochia miresei nu este doar mult mai simplă decât ne-am fi închipuit, ci este și albă, Meghan încălcând tradiția de la Casa Regală, care spune că o femeie divorțată nu are voie să îmbrace alb.

Foto: Instagram, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton