Petrecerea burlăcițelor – Meghan Markle sărbătorește azi cu prietenele, într-un loc secret

 Oana Pantazi
.

Deși până la nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry mai sunt mai bine de două luni, se pare că logodnica Prințului s-a decis să bifeze mai repede decât era așteptat un eveniment important de pe lista de to do – petrecerea burlăcițelor. Așadar, conform surselor, azi Meghan se va întâlni cu prietenele sale apropiate într-un loc secret, unde vor sărbători ultimele ei zile de libertate…

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

În general, când spui petrecere a burlacilor, te gândești la o orgie înecată în băutură, cu dans până la ziuă și, de obicei, striptease masculin sau feminin, în funcție de sărbătorit, însă în cazul lui Meghan Markle este clar pentru toată lumea că petrecerea va fi una mult mai… soft. Asta nu înseamnă însă că viitoarea soție a Prințului Harry nu se va distra alături de prietenele sale, care, cu siguranță, nu vor lipsi de la acest eveniment important.

Millie Mackintosh, buna prietenă a lui Meghan, va participa la petrecerea burlăcițelor.

Millie Mackintosh, buna prietenă a lui Meghan, va participa la petrecerea burlăcițelor.

Conform Daily Mail secreta petrecere va avea loc astăzi, la un resort de 5 stele, al cărui nume este, evident, ținut secret. Publicația afirmă însă că, din păcate, două persoane apropiate lui Meghan nu vor putea fi prezente la petrecere – mama ei, Doria Radlan, și Duchesa de Cambridge, Kate Middleton, pe care, cu siguranță, sarcina avansată o împiedică să fie prezentă la eveniment. Meghan se va bucura, se pare, de compania câtorva dintre prietenele sale apropiate, printre care starul de reality TV Millie Mackintosh, designerul Misha Nonoo și Violet von Westenholz, cea bănuită de a le fi făcut cunoștință ei și lui Harry.

Misha Nonoo îi va fi și ea alături lui Meghan Markle la petrecerea burlăcițelor.

To ce se știe despre locul secret este că acesta dispune de tratamente spa… decadente, așadar amicele lui Meghan nu se vor plictisi. Unul dintre locurile de distracție pe care Meghan le-ar fi putut alege este Cardiff – actrița a fost foarte încântată de oraș și a spus că ar fi extrem de amuzant să țină petrecerea burlăcițelor acolo. Din păcate, detaliile despre petrecere sunt ținute secrete din motive de securitate lesne de înțeles, dar e foarte posibil ca Meghan să dea totuși publicității câteva instantanee de la petrecerea burlăcițelor.

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton