Cameron Diaz este însărcinată. Primele imagini cu vedeta în ipostază de viitoare mamă - FOTO

 Pirvu Cristina
.

 Cameron Diaz (45 de ani) este însărcinată pentru prima dată. Ea şi soţul său, Benji Madden, vor avea un copil. Vedeta a apărut pentru prima dată în public de la anunţul fericit şi, deşi a încercat să ascundă sarcina, n-a reuşit prea bine. 

Cameron Diaz a fost surprinsă în acest weekend în Santa Monica. Vedeta a ieşit la o scurtă plimbare, iar paparazzi au fost cu ochii pe ea. Ea a anunţat recent că va deveni pentru prima dată mamă, iar acestea sunt primele imagini cu ea, cu burta de gravidă.

Actriţa a optat pentru o bluză groasă, neagră, o pereche de jeans mom fit, o pereche de botine fără toc şi o geantă roşie. A încercat să îşi ascundă sarcina cu ajutorul poşetei, însă nu i-a reuşit prea bine. Se pare că este într-o stare foarte bună, are zâmbetul pe buze în câteva poze.

Cameron Diaz este însărcinată – mamă pentru prima dată la 45 de ani

Actriţa americană Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, este însărcinată pentru prima dată, au anunţat tabloidele din Statele Unite, citate de site-ul francez leparisien.fr.  Potrivit aceleiaşi publicaţii online, Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, în vârstă de 38 de ani, chitaristul trupei Good Charlotte, vor deveni cu certitudine părinţi pentru prima dată, în 2018.

„Cameron este convinsă că naşterea unui copil ar putea să salveze căsnicia”, a declarat o sursă din anturajul celebrei actriţe americane.

Citeşte şi:

Anca Serea, o femeie puternică. Vedeta ne-a dezvăluit cum face față provocărilor din viața ei / EXCLUSIV

The Shape of Water', în mijlocul unui imens scandal de plagiat la Oscar!

Cameron Diaz este însărcinatăCameron Diaz este însărcinată

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton